Voorkom diefstal met de juiste tablet beveiliging

Wanneer uw tablet gebruikt wordt in openbare ruimtes zoals: winkels, beurzen, kantoorpanden of wachtkamers, kan goede tablet beveiliging van groot belang zijn. Door te kiezen voor de juiste beveiliging voor uw tablet weet u zeker dat de tablet in de ruimte blijft waar deze hoort te zijn en wordt de kans op diefstal minimaal. U zult versteld staan hoe gemakkelijk een tablet te beveiligen is.

Verschillende beveiligingsmogelijkheden voor uw tablet

Op de webshop van Tabletsolution vindt u verschillende soorten tablet beveiliging. U kunt bijvoorbeeld denken aan een zogenaamde tablet lock of een tafelstandaard die is voorzien van een beveiligingskabel. Maar ook het gebruik van een klemhouder met cijferslot is een optie om uw tablet optimaal te beschermen tegen diefstal.

De voordelen van een tablet lock

Met een tablet lock zoals de Secuplus Tablet Lock of Secuplus LockiT kunt u gemakkelijk uw tablet vastleggen op een tijdelijke werkplek. Bij de beveiliging van de Secuplus Tablet Lock en Secuplus LockiT is er rekening gehouden met de plaats waar de beveiliging is vastgemaakt aan de tablets. De beveiliging zit namelijk niet in de weg bij het vasthouden van het apparaat. Het enige dat aangebracht hoeft te worden is een klein, rond ankerplaatje met een doorsnede van 45 millimeter. Het ankerplaatje is zelfklevend en daardoor snel en eenvoudig aan te brengen. Ondanks dat het ankerplaatje gemakkelijk te bevestigen is, is deze zeker niet gemakkelijk te verwijderen. De Secuplus Tablet Lock heeft een beveiligingssnoer van 1,5 meter zodat er genoeg bewegingsruimte is. De Secuplus LockiT is voorzien van een snoer van 1,8 meter.

Presentatiestandaard en slot in één

De SecuPaddock tafelstandaard, Maclocks HoverTab security tablet stand en Maclocks Secure tablet tafelstandaard zijn presentatiestandaarden die voorzien zijn van een slot. De presentatiestandaarden kunnen door middel van een kabelslot aan een ankerplaatje op het apparaat vastgemaakt worden. De Maclocks Secure tablet tafelstandaard en Macklocks Hovertab security zijn overigens ook aan de tafel te bevestigen, waardoor de kans op het stelen van de standaard minimaal is.

Beveiliging door middel van een cijferslot

Maclocks Blade is een universele Tablet Lock die met 3M industriële lijm aan het apparaat wordt vastgemaakt. Een slot sleuf met inklapbaar blad zorgt ervoor dat de slotkabel bevestigd kan worden. Dankzij het toegevoegde cijferslot weet u zeker dat niemand de tablet zomaar mee kan nemen. Ook de universele klemhouder van Joy Factory LockDown is voorzien van een cijferslot en kabel.

Informatie en advies van deskundige medewerkers

Zoals u heeft kunnen lezen bestaan er veel verschillende soorten tablet beveiliging. De keuze voor een bepaalde beveiliging is geheel afhankelijk van het soort gelegenheid waarvoor u de tablet wil gebruiken en welke beveiligingsmethode u het prettigste vindt. Voor het verkrijgen van deskundig advies kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Tabletsolution.