vacumeermachine

Een vacumeermachine, een onmisbare schakel in de professionele keuken

Bent u eigenaar van een horecazaak en wilt u uw voedsel langer vers houden in de koelkast, vriezer of voorraadkast? Kies dan voor een vakkundige vacumeermachine, een onmisbaar apparaat in de professionele keuken. Hierdoor is uw kok en zijn keukenbrigade in staat om al het voedsel en alle voorraad luchtdicht en hygiënisch te verpakken.

De verschillende vacumeermachines sealen uitstekend, zodat al het voedsel langer houdbaar is. U vindt gebruiksvriendelijke vacuümmmachines van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs bij Maxima Kitchen Equipment. Klik hier voor meer info.

Uw voedsel langer vers en houdbaar met een vacuüm verpakkingsmachine

Een vacuümmachine zorgt ervoor dat er lucht aan het product of gerecht wordt onttrokken, waarna de etenszakken direct worden geseald om de versheid van het voedsel zo lang mogelijk te behouden. Etenswaren zijn met een vacuümsealer wel tot vijfmaal zo lang te bewaren, afgezet tegen andere bewaarmethoden.

U vindt luxe Maxima vacuüm verpakkingsmachines in verschillende formaten en sealbreedte, met verschillende capaciteit vacuümpomp en in verschillende prijsklassen. De sealbreedte varieert van 260 mm tot 500 mm. Het keukenapparaat verpakt het voedsel automatisch en is daarmee perfect voor uw horecakeuken.

Elke vacuümmachine is geheel naar wens en behoefte in te stellen

Elke vacuümmachine is naar eigen wens en behoefte in te stellen. U bepaalt zelf de vacumeertijd, de koeltijd, de sealtijd en de sealtemperatuur. De handige en gebruiksvriendelijke vacuüm verpakkingsmachine neemt weinig ruimte in. Het mooi afgewerkte en functionele tafelmodel heeft een roestvrijstalen behuizing en kamer, een digitaal bedieningspaneel en een sterk deksel met bolling. In het deksel bevindt zich een veiligheidsschakelaar.

De vacuümmachine staat stevig op zijn vier rubber poten en is na gebruik eenvoudig en snel te reinigen. Als extra accessoire kunnen er 1 of meer vulplaten van 2 cm bij de vacuümmachine worden besteld. Kortom, het is een aanwinst voor uw keuken.

Een gebruiksvriendelijke vacuümmachine van Maxima Kitchen Equipment

Maxima Kitchen Equipment levert als toonaangevende horecagroothandel al meer dan 35 jaar professionele keukenapparatuur aan horecazaken van verschillende grootte. Onze machines en apparaten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de wettelijke normen en eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Behalve vacumeermachines hebben wij onder meer ook barapparatuur, vaatwassers, kookapparatuur, koelingen, ovens, steamers en warmhouders in het uitgebreide assortiment. Met onze vacumeermachines kunt u op eenvoudige wijze vis, vlees, groenten en andere levensmiddelen geheel vacuüm verpakken. U kunt tegelijk met uw apparaat een jaarlijks onderhoudscontract afsluiten, zodat uw vacuüm verpakkingsmachine een lange levensduur heeft.

Ontdek het brede en veelzijdige assortiment aan vacumeermachines bij Maximakitchenequipment.com. U krijgt de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, met een goede service en uitgebreide garantie. De door u bestelde vacuümmachine wordt binnen 24 uur verstuurd en wordt wereldwijd geleverd.

U kunt ook ná aankoop bij ons terecht met uw vragen of opmerkingen. Maxima Kitchen Equipment heeft een in-house technische dienst die u graag van dienst is met uitleg over de vacuümmachine en hulp biedt bij een eventueel defect.
Neem gerust contact met ons op, of komt gewoon langs in onze grote showroom in Mijdrecht. U kunt de verschillende vacumeermachines dan in het echt zien en u krijgt desgewenst uitleg van een van onze gespecialiseerde medewerkers over de werking, functies en voordelen van de vacumeerapparaten.