hotelbedden en interieur

Het uitkiezen van de juiste hotelbedden

Bent u op zoek naar de juiste hotelbedden voor uw onderneming? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen op de website van Linnenatwork. Linnenatwork is een website waar u veel uiteenlopende producten op het gebied van hotelinrichting kunt vinden. Wij geven u graag meer informatie over de bedden van Linnenatwork.

De bedden van de serie Elegance

Linnenatwork heeft de keuze uit twee series hotelbedden: De Elegance en de First Class serie. De bedden van de serie Elegance zijn eenvoudig met optimaal comfort en een mooie stijl. Deze serie bevat verschillende bedden, elk met zijn eigen voordelen. De hotelboxspring Renaissance is een prachtig bed met topcomfort.

Terwijl de hotelboxspring Pieterson een stap verder gaat met het bieden van top comfort deluxe. De bedden zijn verkrijgbaar met hoofdborden in vele kleuren en afmetingen. U kunt dus zelf bepalen welke hoofdborden het beste bij de inrichting van uw hotel passen.

De bedden van de serie First Class

De First Class bedden zijn ook beschikbaar met hoofdborden in verschillende kleuren en afmetingen. Daarnaast is het bij de bedden van de First Class serie mogelijk om te kiezen uit verscheidene bedpoten. Of u nou houdt van ronde poten of van bok poten, het is mogelijk bij de bedden van de serie First Class.

En wilt u de aankleding helemaal compleet maken? Bekijk dan eens de bijpassende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een hocker of een voetenbank voor de aankleding van uw hotelkamer. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in designs die u zelf kunt uitkiezen. Kies bijvoorbeeld voor accessoires in dezelfde kleur als het hotelbed of juist voor een andere kleur om de hotelkamer er sprankelend uit te laten zien.

De matrassen van Linnenatwork

Het slaapcomfort van de bezoekers van uw hotel is natuurlijk belangrijk. U wilt graag dat de gasten uitgerust wakker worden en tevreden zijn over de kwaliteit van uw bedden. Tevreden klanten komen immers vaker terug of vertellen met enthousiasme over uw hotel aan familie en vrienden.

Een goed matras is dus erg belangrijk. U kunt daarom ook voor de beste matrassen terecht bij Linnenatwork. Kies uit de matrassen Basic, Superior, en De Luxe. Ook bestaat er de mogelijkheid om een topper over uw matrassen te plaatsen. Deze verhogen het slaapcomfort van uw gasten.

Bezoek de website van Linnenatwork

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten die Linnenatwork u te bieden heeft? En wilt u graag verschillende foto’s van de producten bekijken? Dat kan op de website van Linnenatwork! U kunt de website vinden http://www.linnenatwork.nl. Heeft u na het bezoeken van de website nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier en laat u adviseren door een professional op het gebied van hotelinrichting.