Tweedehands vierpootsstoelen

Tweedehands vierpootsstoelen bij Brixxo

Bent u een ondernemer die net begonnen is of wellicht van plan is meerdere vestigingen te openen? In beide gevallen weet u dat het aanschaffen van een bedrijfsinventaris behoorlijk in de papieren kan lopen. Veel ondernemers die net beginnen of bij wie een duidelijke groeifase is aangebroken, zullen hun verdiende geld goed hebben geïnvesteerd. Er zal bij u geen sprake zijn van een onuitputtelijk budget. Elke euro die u heeft verdiend, wilt u slim inzetten om zo een maximaal rendement te behalen. Kantoormeubilair zoals werktafels en bureaustoelen mogen gerust wat kosten. Ze gaan immers bij normaal gebruik vele jaren mee. Toch kunt u veel geld besparen door tweedehands vierpootsstoelen te kopen op de markt voor occasion meubilair. Brixxo is een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. En het mooie is, ze bieden u daarbij veel extra voordelen.

Waar kunt u tweedehands vierpootsstoelen gebruiken?

Elk bedrijf zal bureaustoelen moeten aanschaffen die voldoen aan de wensen van uw medewerkers en de bepalingen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Stoelen voor een werkplek zijn bij voorkeur verrijdbaar. Een verrijdbare bureaustoel geeft uw werknemer bewegingsvrijheid en bevordert efficiënt werken. Zeker als hij helemaal op maat wordt ingesteld, dan levert hij ook een belangrijke bijdrage aan een correcte werkhouding en voorkomt daarmee arbeidsverzuim, gerelateerd aan problemen met het bewegingsapparaat. Tweedehands vierpootsstoelen hebben ook een plek in uw bedrijfsinventaris. De meest logische plaatsen om stoelen met vier poten neer te zetten zijn de kantine en vergaderzalen of conferentieruimtes. Misschien heeft uw bedrijf weinig ruimte om alle stoelen continu geplaatst te hebben. Veel stoelen met vier poten zijn eenvoudig op te stapelen en op een handige en ruimtebesparende manier op te bergen. Brixxo levert u tweedehands stoelen met poten die aan al uw wensen voldoen.

Hoe zit het met garantie?

Koopt u uw bedrijfsmeubilair op de tweedehands markt, dan kunt u problemen krijgen met garantie. Wie zegt u dat uw stoelen niet binnen een jaar defect zijn? Brixxo neemt die onzekerheid weg. Alle stoelen en overige bedrijfsmiddelen die zij te koop aanbieden, worden van tevoren grondig getest, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. U wilt uw stoelen met vier poten met veel voordeel aanschaffen? Bij Brixxo kan dit. U krijgt op meubilair twee jaar garantie. Vergeleken met nieuwe stoelen betaalt u slechts een fractie van de prijs. Vergeleken met garantieloze exemplaren op de occasionmarkt bent u wellicht ietsje duurder uit, maar daar krijgt u een hoop zekerheid en kwaliteit voor terug.

Brixxo geeft u kwaliteit en vertrouwen

Als ondernemer wilt u kwaliteit en dit ook uitstralen. U gooit geen geld over de balk, maar wilt ook niet onnodig beknibbelen op broodnodige bedrijfsinventaris. U kunt bij Brixxo goede zaken doen als u op zoek bent naar kwalitatief uitstekende kasten, tafels, verrijdbare bureaustoelen en stoelen met vier poten. Brixxo levert die kwaliteit, met een werkbare garantietermijn. Daarnaast koopt Brixxo ook nieuwe stoelen zeer scherp in. Ook op de prijs van nieuwe stoelen kunt u bij Brixxo aanzienlijk besparen. Kijkt u eens op hun website of neemt u contact op voor een adviesgesprek.