HRM Software

Teleboekhouden voor meer transparantie

Boekhouden is een vak apart. Accountants en boekhouders hebben als geen ander inzicht in de financiële gegevens van hun cliënten. Daarmee vervullen ze een belangrijke vertrouwensfunctie. Als ondernemer wilt u er van op aan kunnen dat zelfs de meest gevoelige informatie in goede handen is. Kies daarom vandaag nog voor teleboekhouden. Hier zijn alvast de drie belangrijkste voordelen.

Transparant en efficiënt werken

Vergeet de klassieke boekhouder die eenzaam in zijn stoffige universum verkeert. Boekhouden anno 2019 is meer dan ooit tot een gezamenlijke onderneming. Programma’s als AccountView maken dat mogelijk. Terwijl de accountant in AccountView werkt, werkt de ondernemer in de cloud. Vanaf zijn tablet of pc kan hij op elk moment zijn administratie raadplegen of bijwerken. Hoewel de regie nog altijd bij de boekhouder ligt, kunnen de taken in overleg worden verdeeld. Dit zorgt voor transparantie en maximale efficiëntie.

Ondersteuning op managementniveau

Houdt u van snelheid? Met teleboekhouden is wachten verleden tijd. Open aan het begin van uw werkdag het dashboard, en u hebt direct toegang tot de belangrijkste ondernemersinformatie. Documenten staan in een mum van tijd online. Uw boekhouder stuurt u rapportages op maat en kan u zelfs op managementniveau ondersteuning bieden.

Factureren was nog nooit zo gemakkelijk

Een goed financieel beheer houdt uw onderneming gezond. Een soepel en efficiënt facturatieproces hoort daar onlosmakelijk bij. Toch stellen veel zelfstandigen het factureren uit. Ook met de aanmaningen wil het niet altijd vlotten. Hoe dat komt? Facturatie is voor veel ondernemers een bijkomende klus die ook nog eens veel tijd vergt. Uitstelgedrag kan u echter letterlijk duur komen te staan. Bij Visma maken we het daarom graag makkelijker. Met onze gebruiksvriendelijke software wordt het opstellen en versturen van een factuur een fluitje van een cent. Zo zorgt Visma voor een glashelder inzicht in uw financiën.

Teleboekhouden doe je vooral samen

Teleboekhouding brengt mensen bij elkaar. In AccountView werken boekhouder en ondernemer nauw samen aan de beste resultaten. Het grafische dashboard maakt die resultaten in één oogopslag overzichtelijk. AccountView is met name interessant voor:

  • freelancers en ZZP’ers;
  • kleine ondernemingen;
  • start-ups met een passie voor dynamisch en grensverleggend ondernemen;
  • ondernemers die op elk moment inzicht willen kunnen hebben in de financiële cijfers;
  • non-profit organisaties die constant toezicht willen kunnen houden op hun budget;
  • ondernemers die hun boekhouding gedeeltelijk zelf willen verzorgen;
  • ondernemers die graag nauw samenwerken met hun boekhouder.

Teleboekhouden opent een wereld van mogelijkheden. Van de administratieve verwerking tot het opstellen van de jaarrekening en de KvK-deponering: voortaan staan uw boekhouder en u er samen voor. Zo wordt succes een gedeelde onderneming.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar hoe Visma ook uw zaken leuker en gemakkelijker kan maken? Neem dan snel een kijkje op de website!