Beursvloer

Tablets op de beursvloer

Snelheid en efficiency met tablets op de beursvloer

Eens in de zoveel tijd gaat u met uw bedrijf naar een beurs. Het kan zijn dat u nieuwe productlijnen wilt presenteren of gewoon contact zoekt met bestaande en potentiële afnemers. Een goed ingerichte beursstand is voor u belangrijk, net zoals representatieve medewerkers die het belang van uw producten of diensten goed onder de aandacht kunnen brengen. Toch zult u hebben gemerkt dat er momenten zijn waarop u handen tekort komt. Of u wordt geconfronteerd met potentiële klanten die liever zelf op onderzoek uitgaan. Ook zult u gemerkt hebben dat zeker in deze tijd klanten steeds minder graag uitgebreide bestelformulieren willen invullen. In al deze gevallen kan de inzet van tablets op uw beursstand u efficiency en rendement opleveren.

Een tablet met handige toepassingsmogelijkheden

Als er beursbezoekers zijn die niet willen inbreken in bestaande gesprekken of op eigen houtje uw aanbod willen onderzoeken, kunt u gebruik maken van tablets waarbij uw aanbod op een interactieve manier geTablet op de beursvloerraadpleegd kan worden. Niet alleen kan uw klant precies die informatie zien waar hij op dat moment behoefte aan heeft. Als uw interactieve menu zo slim geconstrueerd is dat hij makkelijk doorklikt naar andere producten, stijgen uw verkoopkansen.

Tablets, en dan vooral als ze professioneel gemaakte video’s van de wijze waarop uw producten in de praktijk gebruikt worden, bevatten, zijn ook voor uw medewerkers een effectief verkoopondersteunend middel. In deze tijden wordt informatie immers steeds vaker in visuele vorm aangeboden. Dit werkt en afnemers verwachten het ook meer en meer.

Natuurlijk is het de bedoeling dat elk gesprek wordt afgesloten met een actie, al was het alleen maar het vragen van nadere informatie. Uw medewerker noteert op de tablet de contactgegevens van uw prospect en onmiddellijk gaat er een signaal naar uw kantoor, waar een andere medewerker de actie oppakt. En wil uw klant direct bestellen? Dan gaat dat uiteraard in één moeite door. Vergelijkt u dit eens met de tijden dat stapels beursformulieren de dag daarop handmatig verwerkt moesten worden.

Presentatie en beveiliging van uw tablet op de beursvloer

Als u tablets gebruikt als interactieve informatieverschaffers, dan komen ze het best tot hun recht als ze geïntegreerd worden in chic uitziende informatiezuilen. Uw medewerkers zullen behoefte hebben aan tablethouders en speciale handgrepen voor hun tablet, zeker als ze de hele dag ermee werken. Helaas komt diefstal ook op beurzen voor. Uw tablets kunt u hiertegen prima beveiligen met speciale tablethouders. Wilt u de mogelijkheden van tablets op uw beurs en alle benodigdheden goed in beeld krijgen? Neemt u dan contact op met Tabletsolution voor een goed en adviserend gesprek.