tablet beschermcases

Tablet beschermcases: 4 soorten

Bescherm uw tablet met tablet beschermcases

Tablets zijn kwetsbaar. Dat geldt vooral voor het scherm. Eén valpartij kan al voldoende zijn om uw tablet onherstelbaar te beschadigen. Met tablet beschermcases voorkomt u onverwachte teleurstellingen. Waar u ook gaat of staat, uw tablet is altijd klaar om veilig met u mee te gaan. Om u te helpen om de juiste keuze te maken, zetten we de verschillende soorten tablet beschermcases voor u op een rij.

1. Rotatiecovers

De rotatiecover mag zich verheugen in een stijgende populariteit. Dat is te danken aan een paar belangrijke voordelen. Deze tablet beschermcase biedt allereerst bescherming aan zowel de voor- als de achterkant. Bovendien kunt u de tablet staand én liggend positioneren. Maximale flexibiliteit dus. Daarmee is de rotatiecover een echte aanwinst voor wie vaak onderweg is.

2. Book covers

Neemt u graag zo weinig mogelijk spullen mee? De book cover biedt niet alleen ruimte voor uw tablet, maar ook voor uw pasjes en papieren. De achterkant van uw tablet is optimaal beschermd. Bovendien kunt u deze tablet beschermcase ook liggend positioneren. De book cover-hoes is ideaal als u vaak op zakenreis gaat of conferenties bezoekt.

3. Sleeves

Stijlvol en simpel, dat zijn de sleeves. Deze tablet beschermcases zijn een zacht kussentje voor uw tablet. Dankzij de gebruiksvriendelijke sluiting doet u uw tablet er gemakkelijk in en uit. Sommige sleeves beschikken zelfs over een magneetsluiting, zodat u zeker weet dat uw tablet elke reis veilig doorkomt.

4. Smart covers

Met een smart cover beschermcase kunt u uw tablet zowel liggend als staand gebruiken. Dat is te danken aan de flap aan de voorkant, die in een driehoek kan worden gevouwen. Van het nieuws lezen op bed tot een vergadering notuleren: met deze beschermcase is het allemaal verrassend eenvoudig.

Ontdek welke beschermcase bij u past

Geen twee levensstijlen zijn hetzelfde, en alleen al daarom is een tablet beschermcase een zeer persoonlijke keus. Bent u benieuwd welk model u op het lijf geschreven is? Breng dan eens een bezoek aan Tablet Solutions. Hier vindt u alles voor uw tablet. Zo kan uw tablet weer vele jaren én kilometers mee.