Statafelrokken kopen bij Linnenatwork

Als u een evenement, een beurs of een andere bijeenkomst organiseert, zult u niet verwachten dat al uw gasten blijven zitten waar ze zitten. Een evenement, zeker een zakelijke, is pas geslaagd als uw gasten zich mengen en zich kunnen afzonderen voor interessante en mogelijk belangrijke gesprekken. Als u uw ruimte inricht met statafels, biedt u die gelegenheid. Statafels zijn uitnodigend en bieden plaats om comfortabel een hapje of drankje neer te zetten. Uw feest wordt echt geslaagd als u besluit om statafelrokken te kopen om uw statafels nog aantrekkelijker te maken.

Statafelrokken voor een feestelijk effect

Voordat u besluit om statafelrokken te kopen is het verstandig om na te gaan welke sfeer uw evenement moet uitstralen. Is uw gelegenheid modern, jong en hip, dan kunt u ook kiezen voor statafelhoezen. Deze zitten strak gevouwen om uw statafels en zijn leverbaar in diverse hippe en smaakvolle kleurstellingen. U kunt kiezen voor een variatie in kleuren, of het houden bij een aantal kleuren, bijvoorbeeld passend bij uw bedrijfskleuren. Statafelrokken hebben een traditionelere en chique uitstraling. De stof van een statafelrok wordt als het ware om een statafel gedrapeerd en is vaak voorzien van een smaakvol striklint. Dit geeft tezamen ook echt het effect van een stijlvolle rok die mooi om uw statafel valt. Statafels en statafelrokken passen zeer goed in de meer traditionele horecagelegenheden en op evenementen die een zekere mate van stijl en klasse mogen uitstralen.

Wave statafelrokken van Linnenatwork

Als u ervoor kiest om een statafelrok met zijn striklint mooi op te binden, geeft dit uw feestruimte een bijzonder charmante ambiance. U kunt echter ook statafelrokken draperen over rechthoekige statafels waarbij de poten onder de hoekpunten staan. Opbinden met een striklint is bij deze tafels geen optie. Wilt u echter toch een charmant en chic effect creëren, dan kunt u kiezen voor de Wave statafelrokken van Linnenatwork. Wave statafelrokken bindt u niet om of onder de poten van uw statafel. De stof heeft een golvende structuur die als het los hangt doet denken aan een chique plissé rok. Door dit golvende effect zijn Wave statafelrokken niet alleen geschikt in chique en klassieke interieurs, maar komen ze ook volledig tot hun recht op een trendy en hip evenement.

Linnenatwork levert kwaliteit

Linnenatwork is een online leverancier van tafellinnen, bedlinnen en badlinnen. In hun assortiment vindt u een ruime keuze in maten en kleurstellingen zodat voor elk evenement dat u organiseert ook echt maatwerk mogelijk is. Tafellinnen, waaronder ook de statafelrokken vallen, zijn vervaardigd van hoogwaardige en kleurvaste stoffen. Hierdoor kunt u ze gerust meerdere malen gebruiken, omdat u weet dat ze er ook na vele malen wassen nog aantrekkelijk uitzien. Kiest u voor Wave statafelrokken, dan is het goed om te weten dat ze van slijtvaste polyester- en lycravezels zijn gemaakt, die eenvoudig te reinigen zijn. Kijkt u eens in het assortiment van Linnenatwork. Hebben uw statafels een andere maat dan standaardmaten? Voor Linnenatwork is dat geen punt. Ze maken uw statafelrokken graag voor u op maat.