pop culture merchandise

Pop culture merchandise: overal striphelden

Sommige muziek, films, games of strips laten je maar niet los. Je kan je ermee identificeren en misschien zijn ze zelfs wel een deel van je. In een pop culture merchandise webshop zoals Famous wannahaves kan je allerlei kleding en accessoires van je grote (anti) held vinden en zo je originele, favoriete muziek of films altijd bij je dragen. Het is ook een leuke manier om je oude helden van vroeger, bijvoorbeeld The Turtles, weer tot leven te wekken.

Wat wordt er eigenlijk verstaan onder ‘pop culture’?

Van oorsprong wordt er met ‘popcultuur’ een subcultuur verstaan die zich wil onderscheiden met bijvoorbeeld kleding en haardracht. Het luisteren naar popmuziek is bij deze subculturen belangrijk om gevoelens en ideeën te uiten.

‘Popculture’ betekent ook dat er subculturen ontstaan rond games, films en strips. Deze subculturen hoeven zich niet perse te onderscheiden, maar zijn fan van bijvoorbeeld een bepaalde film en willen dat laten zien door het dragen van bijvoorbeeld kleding. Een bekend voorbeeld is bijvoorbeeld het dragen van band – of game shirts.

Pop culture merchandise webshop merken

Bij Famous Wannahaves kan je je uitleven als het om originele merchandise artikelen gaat. Verschillende ‘merken’ of figuren die je er terugvindt zijn onder meer Breaking Bad, Adventure Time, Captain America, Nintendo, Pacman, Superman, Wonder Woman, Batman en Assasin’s Creed. Of je nu houdt van games, oude series of nieuwere series, je vindt vast je favoriet.

Pop culture merchandise van bekende films en series

Als het gaat om films en series zijn er absoluut verschillende ‘popcultures’. Kijk bijvoorbeeld maar naar de verschillen tussen Game of Thrones of South park. Toch zijn er ook verrassend veel ‘subcultures’ die verschillende films en series interessant vinden. Ook leuk, is dat je makkelijk nieuwe mensen leert kennen, als je ziet dat ze van dezelfde films of games houden als jij. Door het dragen van een film T-shirt komt er nog eens een leuk gesprek op gang.

Verschillende soorten kleding

Bij Famous Wannahaves vind je naast T-shirts verschillende andere kledij, zoals badjassen, mutsen, sweaters en lieve kinderschoentjes. Dit allemaal van verschillende films, games en series.

Andere popculture merchandise

Er is nog verschillende andere merchandise om in de sfeer te komen van je favoriete game of serie. Zo zijn er onder meer mooie The Hobbit en Starwars boekensteunen, een tetrislamp en Supermario accessoires voor op je bureau.

Merchandise voor kinderen

Ook kinderen zijn gek op merchandise van hun favoriete film. Het leuke voor kinderen is dat ze er nog lekker mee kunnen spelen. Zo zijn er leuke tassen, dekbedden en kleding waarmee kinderen op een mooie manier herinnert worden aan hun lievelingsfilm. En gaan slapen is ineens helemaal zo erg niet meer in die coole pyjama, met die leuke lamp of onder dat Frozen Dekbed!

Pop culture voor iedereen

Of je nu jong of oud bent, pop culture speelt bij iedereen. Het zorgt voor een bepaalde gezelligheid om iets van je favoriete ‘verhaal’ of een oude film bij je te dragen of in huis te hebben. Het laat zelfs een beetje zien wie je bent. Gezellig rondsnuffelen in een popculture merchandise winkel maakt je blij en wie weet wie je tegenkomt met hetzelfde shirt als jij!