Maxima pizzawerkbank

De pizzawerkbank van Maxima Kitchen Equipment

Wanneer u in uw restaurant pizza’s maakt kunt u haast niet zonder een goede pizzawerkbank. Deze werkbanken zijn bedoeld om uw pizza’s gemakkelijk, snel en hygiënisch te bereiden.
U heeft alle benodigdheden voor het maken van een pizza binnen handbereik waardoor uw klanten snel kunnen genieten van uw lekkerste zelfgemaakte pizza’s. Dit artikel gaat over de pizzawerkbanken die op de webshop van Maxima Kitchen Equipment te vinden zijn.

Pizzawerkbanken van verschillende afmetingen

Dankzij een pizzawerkbank heeft u de mogelijkheid om binnen een korte periode veel pizza’s te bakken. Op de website van Maxima Kitchen is er keuze uit vier verschillende pizzawerkbanken.
Er zijn twee soorten pizzawerkbanken met twee deuren beschikbaar. Daarnaast zijn er twee soorten pizzawerkbanken met drie deuren. Het is belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende afmetingen zodat u kunt bepalen op de werkbank past in uw restaurant.

De driedeurs werkbanken zijn duurder dan de tweedeurs werkbanken. Dit komt omdat ze een grotere afmeting hebben waardoor er meer materiaal nodig is om de werkbanken te fabriceren.

De Maxima pizzatafel tweedeurs RVS en de driedeurs RVS

Als eerste vertellen wij graag meer over de twee- en driedeurs pizzatafels RVS. De tweedeurs pizzatafel heeft een capaciteit van 285 liter terwijl de driedeurs maatvoering beschikt over een capaciteit van 400 liter.

De ingrediënten voor de pizza’s worden opgeborgen in bakjes die zijn gemaakt van RVS. Deze tweedeurs en driedeurs werkbanken zijn voorzien van mooie granieten werkbladen en hebben een automatische ontdooi functie.

De werkbanken hebben dezelfde productspecificaties alleen de afmetingen zijn anders waardoor alleen de capaciteiten en het gewicht verschillen.

Maxima pizzatafel tweedeurs en driedeurs glas

De Maxima pizzatafel tweedeurs en driedeurs glas zijn mooie werkbanken met een glazen bovenkant. De bovenkant is mooi afgewerkt en heeft een luxe uitstraling. Het glas zorgt ervoor dat de ingrediënten voor de pizza’s goed en hygiënisch afgesloten worden.

Deze pizzatafel is een goede optie wanneer uw klanten mee kunnen kijken tijdens het bereiden van verschillende pizza’s. U heeft met deze luxe pizzatafel een mooi visitekaartje voor uw onderneming.

De tweedeurs werkbank heeft een granieten werkblad, een capaciteit van 285 liter en is voorzien van een koelsysteem met ventilator.
De driedeurs variant heeft dezelfde productspecificaties. Het enige verschil is dat deze werkbank is voorzien van drie deuren en een capaciteit heeft van 400 liter. Ook is deze werkbank 63 kilo zwaarder dan de tweedeurs werkbank.

Investeer in producten van kwaliteit zodat uw horecagelegenheid kan groeien

De bovengenoemde pizzatafels kunt u vinden op: https://www.maximakitchenequipment.com/nl/. De webshop van Maxima Kitchen beschikt over een ruim assortiment en verkoopt naast deze pizzatafels diverse artikelen om pizza’s mee te bereiden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan deegrollers en ovens. Behalve deze benodigdheden kunt u op de webshop nog meer producten vinden om de werkzaamheden in uw horecagelegenheid te vergemakkelijken.

Het aanschaffen van verschillende apparaten van kwaliteit kan een goede investering zijn. U heeft uw klanten meer te bieden wanneer u beschikt over de juiste apparaten. Het is daarom zeker de moeite waard om te gaan voor een goede investering en de producten op deze webshop te bekijken!