hannah producten

Natuurlijk een betere huid met hannah

Je huid is je grootste orgaan en ook het orgaan waaraan je gelijk kan zien of je je goed voelt. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan je huid, zodat deze er lang gezond en mooi blijft uitzien. Dat valt niet altijd mee. Zeker een beschadigde, gevoelige of geïrriteerde huid kan op den duur een lastig probleem worden. Het merk hannah is speciaal ontwikkeld om deze obstakels te voorkomen en te verhelpen.

De unieke eigenschappen van hannah producten

Het bijzondere van hannah is dat de producten huideigen (veelal natuurlijke) bestanddelen bevatten. Deze ingrediënten dringen diep in de huid door en voorzien haar van vitaminen, vocht en voedingsstoffen. Wanneer je hannah producten consequent gebruikt levert dit een duurzaam resultaat op, wat duidelijk zichtbaar is.
Een goede verzorging van hannah is niet alleen belangrijk voor de gevoelige huid, maar ook voor de (nog) gezonde huid. Stress en invloeden van buitenaf laten uiteindelijk hun sporen na als je niet genoeg aandacht besteed aan je grootste orgaan.

De verschillende lijnen van hannah producten

De hannah producten zijn onderverdeeld in 8 typen huidverzorging: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, Red line (tegen huidveroudering) , Sun Perfection (zonnebeschermig), Clear (100% natuurlijke verzorging) en Body (verzorging voor de huid van het lichaam). Elke lijn van hannah heeft producten voor ieder huidtype.

hannah producten voor ieder huidtype

hannah Producten zijn er voor de droge, vette, gemengde en gevoelige huid. De producten die bij jouw huidtype passen zullen het beste in je huid naar boven halen en zorgen voor een maximaal resultaat. De producten van hannah zijn gemakkelijk in het gebruik. Wil je er echt het allerbeste uithalen, dan is het raadzaam om vooraf met een hannah coach je huid op conditie te brengen. Zij zal je advies geven en zorgen dat je huid maximaal in staat is om verzorgende bestanddelen in zich op te nemen.

Bindweefselmassage

De grote trots van hannah is de bindweefsel massage, die ontwikkeld is door oprichtster Hannah Hakze zelf.
Deze massage zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Je huid komt hierdoor weer in optimale conditie en neemt makkelijker stoffen uit de hannah producten op.
hannah producten

Ervaar hannah producten zelf

Of het nu gaat om een gevoelige, rijpere of droge huid: hannah producten zorgen voor zichtbare verbetering. Kijk rustig rond welke hannah producten bij jouw persoonlijke situatie passen en zoek gerust contact met een hannah huidcoach als je grote verbetering wenst.