Maxima Cutter

Maximale efficiëntie met Maxima keukenmachines

Het is hard werken in een professionele keuken. Elke dag kent wel een spannend moment waarbij je je afvraagt of alle gerechten weer tijdig geserveerd gaan worden. Om het leven makkelijker te maken en te garanderen dat je de hoogst mogelijke efficiëntie in je keuken kunt halen, is goede apparatuur belangrijk.
Cutters (keukenmachines) zijn daarbij onmisbaar. Het zorgt ervoor dat zoveel mogelijk werk niet handmatig gedaan hoeft te worden, zodat jij je kunt concentreren op de smaak en presentatie van gerechten.

Of het nu gaat om hakken, mengen, emulgeren of kneden, een keukenmachine kan het allemaal. Als je op zoek bent naar een cutter van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan zijn de cutters van Maxima bijzonder interessant. Deze keukenmachines zijn betrouwbaar en sterk zodat je het meeste uit je keuken haalt.

Apparaten met power

Een cutter moet niet alleen hoge prestaties leveren, het is ook belangrijk dat het een degelijk apparaat is. Je wilt voorkomen dat je het een avond zonder je keukenmachine moet stellen omdat deze aan een reparatie toe is.

Het voordeel van Maxima cutters is dat hun hoge kwaliteit ze zeer betrouwbaar maakt. Tel daar een betaalbare prijs bij op en je begrijpt dat Maxima Kitchen Equipment een echte aanrader is.

De luxe afwerking maakt het apparaten die bovendien aantrekkelijk staan in elke keuken. De kuip is gemaakt van RVS en voorzien van ronde hoeken en handvaten. Voor veiligheid staat de machine stevig op vier rubber voetjes en is deze voorzien van twee veiligheidsschakelaars.

De apparaten zijn makkelijk te bedienen. Wat onderhoud en schoonmaak betreft heb je weinig werk aan de cutters. Het cuttermes, de kuip en de behuizing zijn volledig gemaakt van roestvrijstaal.

Van aardbeien tot chocola: een cutter bewerkt alles

Een cutter gebruik je bij een brede reeks aan recepten. De sterke messen zijn geschikt voor allerlei ingrediënten, zacht of hard. Vooral voor tijdrovende klusjes is het ideaal om mechanisatie in te zetten.
Bovendien kan een keukenmachine de ingrediënten op verschillende manieren bewerken. De functies omvatten niet alleen hakken en mixen, maar ook emulgeren, kneden, vermalen en mengen. Je kunt zonder problemen bijvoorbeeld groenten, noten, vlees, kaas en chocola in de cutter verwerken.
Zo kun je de cutter voor van alles gebruiken. Pesto, tapenade en dressings zijn tien keer sneller te maken dankzij een keukenmachine. Ook vullingen maak je snel en eenvoudig.
Bovendien heb je volledige controle over hoe dik je de structuur wilt houden. Als je voor het snijden van groentes voor bijvoorbeeld een salada of als mix in een pasta een cutter gebruikt, houdt je tijd over om te besteden aan het op smaak maken van het gerecht. Je kunt zelf kiezen hoe klein je de groenteblokjes wilt maken. Zelfs voor sondevoeding is een keukenmachine de perfecte uitkomst.

Kies een keukenmachine die bij jouw kookgewoonten aansluit

Cutters van Maxima Kitchen Equipment zijn er in allerlei varianten. Met een staafmixer kun je tientallen liters kloppen en mixen. De kleinste variant keukenmachine heeft een RVS cutterbak van 6 liter.

Voor het grote werk is er de MaxiCutter met een bak waar maar liefst 15 liter in gaat. Bedenk wat jouw kookgewoontes zijn en op welke klusjes je de meeste tijd zou kunnen besparen. Zo kun je een apparaat selecteren dat jouw prestaties in de keuken maximaliseert.