illunox verlichte fietsbeugel

Kunt u verlichte fietsbeugels van ILLUNOX gebruiken?

Misschien bent u momenteel bezig met het ontwerpen van een nieuw gebouw of bent u van plan een bestaand pand te renoveren en te voorzien van moderne en aansprekende details. Als u een voorkeur heeft voor strakke vormgeving, gekoppeld aan functionaliteit en daarnaast een oog heeft voor veiligheid, dan zou de verlichte fietsbeugel van ILLUNOX voor uw project een waardevolle toevoeging kunnen zijn.

Een verlichte fietsbeugel: functioneel, veilig en aantrekkelijk

Bezoekers van uw pand die kiezen voor vervoer per fiets, willen hun fiets uiteraard op een veilige manier op slot kunnen zetten. Steeds meer projectontwikkelaars kiezen voor slanke en mooi vormgegeven fietsbeugels als alternatief voor de ouderwetse fietsenrekken. Aan een fietsbeugel zijn fietsen eenvoudig vast te zetten, zonder dat de gebruiker hoeft te bukken. Een verlichte fietsbeugel vergroot het gevoel van veiligheid en is alleen al door het feit dat het licht geeft, een preventieve maatregel tegen diefstal.

Kenmerken van de verlichte fietsbeugel van ILLUNOX

De verlichte fietsbeugel van ILLUNOX is gemaakt van hoogwaardig roesvrij staal. De armatuur met led-verlichting is volledig geïntegreerd in het stalen frame van de fietsbeugel, waardoor de kans op beschadigingen minimaal is. De gebruikte led-verlichting is bijzonder energiezuinig en kan door ILLUNOX geleverd worden in diverse lichtsterktes en lichtkleuren, geheel op maat gemaakt voor uw project. De ILLUNOX verlichte fietsbeugel voldoet aan de normen voor de hoogste beschermingsklasse tegen mechanische beschadigingen en is geclassificeerd als IK-10.

Voordelen voor uw project en zijn gebruikers

U bent erbij gebaat dat uw project er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet, wat betreft vormgeving en verlichting. De ILLUNOX verlichte fietsbeugel is in verschillende afmetingen te vervaardigen, geheel volgens uw specificaties en wordt standaard uitgerust met witte led-verlichting met een lichtkleur tussen 2400 K en 6000 K. Wilt u echter gekleurde led-verlichting, dan kan ILLUNOX u dit zonder meer ook leveren. Met de geïntegreerde led-verlichting in uw verlichte fietsbeugel creëert u een veilige en aantrekkelijke omgeving waar gebruikers hun fiets veilig kunnen stallen, gemakkelijk kunnen terugvinden en potentiële fietsendieven of vandalen effectief geweerd worden.

illunox verlichte fietsbeugel

Over ILLUNOX

ILLUNOX heeft voor zijn innovatieve en aantrekkelijke producten recent de Red Dot Design Award gewonnen en heeft een aantal aansprekende projecten voorzien van hun verlichte trapleuningen en balustrades. het Hilton Hotel op Schiphol Airport is bijvoorbeeld een van deze projecten. Als u interesse heeft in een verlichte fietsbeugel van ILLUNOX, neemt u dan gerust contact met ze op om te bespreken welke toegevoegde waarde zij aan uw project kunnen leveren.