kinderfauteuil

Een eigen kinderfauteuil is handig en gezellig

Je doet elk kind een groot plezier met een eigen kinderfauteuil van Kidz Impulz. Net als wij hebben kinderen behoefte aan een eigen comfortabele plek om tot rust te komen, een boekje te lezen of tv te kijken. Deze kinderfauteuils zijn volledig aan kinderen aangepast, omdat ze gemaakt zijn van schuim. Hierdoor zijn ze superlicht, gemakkelijk te verplaatsen en absoluut veilig in gebruik. Zo’n kinderfauteuil is handig in de zithoek, zodat kinderen er gezellig bij kunnen zitten zonder andere zitplaatsen in beslag te nemen. Ze worden ook minder gauw onrustig, omdat ze een eigen zitplek hebben waarop ze trots zijn. Maar in een tv-hoek, in een speelkamer of slaapkamer is een kinderfauteuil ook handig én gezellig.

Een kinderfauteuil voor kinderen tot vier jaar

Voor kinderen tot vier jaar vind je bij kidzimpulz.nl comfortabele kinderfauteuils van schuim met een ronde rugleuning, armleuningen en een extra los kussentje in de zitting. Over het schuim zit een stevige wasbare katoenen hoes met rits, die er gemakkelijk afgehaald en weer omheen gedaan kan worden. De hoezen zijn verkrijgbaar in wel twintig verschillende kleuren, effen, maar ook met een schattig dessin van vlinders of macarons. Er is altijd wel een kleur bij die in je interieur past of juist vrolijk afwijkend is. Daarnaast zijn er ook bijpassende kinderbankjes, zodat je samen met één of meer kinderfauteuils een knusse zithoek kunt maken. De zithoogte is 18 cm, zodat de voeten gemakkelijk bij de grond kunnen komen.

Een kinderfauteuil XXL voor kinderen van vier tot tien jaar

Voor grotere kinderen tot ongeveer tien jaar is er een groter vierkant model kinderfauteuil, de XXL. Ook deze is van schuim gemaakt met een wasbare katoenen hoes erover in wel twintig verschillende effen kleuren. De zithoogte is bij dit model 30 cm. Handig is dat voor elke kinderfauteuil van Kidz Impulz extra losse hoezen te koop zijn. Daarnaast kun je de hoezen persoonlijk maken met een geborduurde naam of spreuk in allerlei kleuren en verschillende lettertypes. Zo’n kinderfauteuil is ook een erg leuk verjaardagscadeau!

kidz impulz