Kadus Swap It

Kadus Swap It Shaper Gel

Met Kadus Swap It Shaper Gel haal je een sterk sculpturale modelleergel in huis die je looks de hele dag door intact houdt. Zo straal je continu charisma en zelfvertrouwen naar je omgeving uit. De gel heeft een aangename geur en is gemakkelijk uit je haar te wassen. Probeer de Kadus Swap It Shaper gel zelf en laat je overtuigen!

Kadus swap it shaper gelElk haartype fixeren met Kadus Swap It Shaper Gel

Kort of lang haar, krulletjes of golvende lokken, iedereen doet zijn voordeel met Kadus Swap It. Kronkelend haar wordt in een engelachtige vorm gebracht en blijft de hele dag door dezelfde gebeeldhouwde vorm houden. Je haar is je sterkste troef! Met Kadus Swap it weet je dat het niet plots gaat hangen of doorzakken.
Is een jongensachtige kuif je handelsmerk? Dan zit je ook perfect met Kadus Swap It. Om het beste effect te hebben was je eerst je haar en laat je het drogen tot het nog wat licht vochtig aanvoelt in je handen. Dan neem je een toefje Kadus Swap It Shaper gel, zo ongeveer ter grootte van een muntstuk van 1 euro. Dit verdeel je gelijkmatig over je hele haar. Ook tot achter de oren, met een aantal wrijvende bewegingen. Kadus Swap It Shaper Gel voedt je haar en geeft het een fris en aangenaam gevoel. Ook de natuurlijke glans van je haar blijft behouden met de Kadus Swap It Shaper Gel.

Kadus Swap It Shaper Gel voor wilde piekjes of een verzorgde vormcoupe

Heb je kort haar en wens je een wat punky look te creëren, dan ga je met je vingers los door je haar als je de Kadus Swap It aangebracht hebt. Maar je kunt ook met een fijne kam door je haar gaan om zo een meer classy look te componeren, allemaal dankzij de Kadus Swap It Shaper Gel. Is je haar in de gewenste vorm gebracht, dan breng je op de accenten nog wat extra Kadus Swap It aan voor wat extra stevigheid.

Geen gesplitste haarpunten of pluizig haar met Kadus Swap It

Kadus Swap It is gemakkelijk uit te wassen. Je haar blijft gezond en behoudt zijn textuur. Het gaat niet uitdrogen, geen gesplitste haarpunten of pluizig “baby haar”. Gebruik Kadus Swap It Shaper Gel na elke wasbeurt! Kadus Swap It is verkrijgbaar in verpakkingen van 100 ml.