Horeca tablet

Hoe kun je een tablet zakelijk inzetten?

De tablet is niet meer weg te denken uit het zakelijk verkeer

De wereld wordt steeds meer digitaal en veel consumenten verwachten bovendien dat informatie op een interactieve en visuele manier gepresenteerd wordt. Als ondernemer is het slim om hier adequaat op in te spelen. Uw website is zowel wat tekst als beelden betreft boeiend en voor productpresentaties maakt u steeds vaker gebruik van kanalen als YouTube en social media. Maar ook voor u als ondernemer heeft de digitalisering kansen gecreëerd om uw bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en daarbij minder tijd kwijt te zijn met handmatige administratie. Steeds vaker zien we hand-held devices zoals tablets in het dagelijkse zakelijke verkeer een rol opeisen. Bent u op de hoogte van de mogelijkheden die tablets u bieden?

Tablet in de horeca

De tablet in de horeca

De tijd van de handgeschreven bonnen in restaurants, bars en hotels, behoren tot het verleden. Het is niet meer nodig om de gegevens van zo’n bon in te voeren in een computersysteem en te werken met doorslagen voor zowel de bar als de keuken. Uw medewerker in de bediening neemt via de tablet de bestelling op en tegelijkertijd genereert dit een order in uw keuken en bar. Voor u als horecaondernemer is wordt het extra interessant als in real time uw voorraad wordt bijgewerkt en uw omzet- en winstcijfers meteen worden aangepast.

Voor de dagelijkse operatie is het wel verstandig om na te denken over ergonomische en praktische oplossingen voor uw personeel. Uw medewerker heeft immers maar twee handen. Een opbergtas hoort dan bij de standaard uitrusting en met een handhouder voorkomt u dat uw medewerker vermoeid wordt door het dragen van zijn tablet.

 

Snel resultaat bij het enquêteren met een tablet

Marktonderzoek op straat, op beurzen en bij evenementen was vroeger puur handwerk. De enquêteur stelde zijn vragen en werkte handmatig een vragenlijst af, die later digitaal verwerkt diende te worden. Met een digitale vragenlijst via een tablet, waarbij u de vragen vergezeld kunt laten gaan van visuele informatie, worden de verzamelde gegevens onmiddellijk doorgestuurd en op afstand opgeslagen en verwerkt in een centrale database. De resultaten kunt u bij wijze van spreken onmiddellijk inzien.

Interactie op de beursvloer

Op de beursvloer, zeker als het druk is, komt u mensen en handen tekort. Natuurlijk werkt persoonlijke overtuiging in een tweegesprek nog altijd uitstekend, maar als u uw potentiële consumenten met uw aanbod kennis wilt laten maken, kunt u ook de interactieve mogelijkheden van een productpresentatie via tablets op uw stand aanvullend inzetten. Per tijdseenheid heeft u dan meer contactmogelijkheden.

Noodzakelijke accessoires haalt u bij Tabletsolution

We schreven al over opbergtassen en handhouders. Denkt u bij een beurspresentatie ook aan diefstalbeveiliging van uw tablets. Voor deze en nog veel meer handige accessoires kunt u het aanbod van Tabletsolution goed gebruiken. Neemt u contact met ze op en laat hun adviseurs u op nieuwe ideeën brengen. Wilt u praktijk cases inzien? Kijk dan snel op deze pagina.