Maxima koelbank

Het gemak van een koelwerkbank

Bent u de trotse eigenaar van een bar of restaurant? Dan weet u ongetwijfeld dat hygiëne een belangrijk onderdeel is van uw werkzaamheden. Dat geldt ook voor het veilig bewaren en houdbaar houden van voedsel en drinken. Het houdt zowel uw personeel als de klant gezond. Bovendien is de klant koning, nietwaar? Om voedsel op de juiste wijze te bewaren, kunt u gebruikmaken van een koelwerkbank. Deze is eigenlijk onmisbaar voor de keuken in een bar of restaurant en mag daarom niet ontbreken in uw horecazaak.

Koelwerkbanken voor de horecabranche

Bent u op zoek naar koelwerkbanken voor de keuken van uw restaurant of bar? Dan bent u bij Maxima Kitchen Equipment in Mijdrecht aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een ruim assortiment modellen voor in de keuken. Er zijn exemplaren met bijvoorbeeld 2 of 3 deuren.
Wat voor model u ook koopt, elke werkbank heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van roestvrij staal. Tevens is elke koeling uitgerust met een digitale temperatuur controller en verstelbare roosters. Optioneel zijn diverse lades. Uiteraard zijn alle koelingen geschikt voor uw horecazaak!

Het doel van koelwerkbanken in de keuken

Koelwerkbanken hebben als belangrijkste doel om voedsel zorgvuldig te bewaren. Het worden dan ook wel professionele koelingen genoemd. U kunt er onder andere vlees, groenten en zuivelproducten in bewaren. Voordat u besluit om een exemplaar aan te schaffen, is het belangrijk om te weten of de maten acceptabel zijn voor in uw keuken. U wilt niet een te grote koeling kopen, maar eentje die het werken in de keuken gemakkelijk maakt. Uiteraard zijn alle koelingen getest volgens de EN-441 norm. Maakt u zich dus over de kwaliteit geen enkele zorgen.

Alle voordelen van Maxima koelwerkbanken

Als u besluit om koelwerkbanken aan te schaffen bij Maxima Kitchen Equipment, dan levert u dit direct een aantal voordelen op. Zo heeft u de keuze uit een ruim assortiment werkbanken die allemaal van uitstekende kwaliteit zijn. Is er een exemplaar op voorraad? Dan wordt deze binnen 3 werkdagen bij u bezorgd.
Bij eventuele problemen kunt u altijd een beroep doen op de technische dienst. Bovendien profiteert u altijd van garantie op uw aankoop. Heeft u advies nodig bij het doen van een grote aankoop? Neem gerust contact op met de klantenservice van het bedrijf.

Beleef optimaal plezier aan de koelbank

Vanzelfsprekend wilt u zolang mogelijk genieten van uw aankoop. Dit bevordert u door de koeling zorgvuldig en structureel te reinigen. Is er een onderdeel kapot of werkt deze niet naar behoren? De technische dienst van Maxima Kitchen Equipment kan altijd bij u langskomen om het een en ander te checken en/of te repareren.
Wilt u eerst een kijkje nemen bij de verschillende modellen voordat u een beslissing maakt? Dit is uiteraard mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend langskomen in de showroom te Mijdrecht. U kunt daar met eigen ogen zien wat het meest geschikt is voor de keuken van uw bar of restaurant.