hannah 24 hour skin balancing

Het verrassende effect van hannah 24 hour skin balancing

De productlijn van hannah bevat diverse producten voor een optimaal verzorgde huid. Voor iedere huid is er wel een geschikt product te vinden. Denk aan: reinigingsproducten, verzorgende crèmes, maskers en meer! Wij willen u graag meer informatie geven over de hannah 24 hour skin balancing. Deze gezichtscrème bestaat inmiddels al 15 succesvolle jaren en is het eerste product uit de hannah lijn.

Hoe u hannah 24 hour skin balancing het beste kunt gebruiken

hannah 24 hour skin balancing is geschikt voor verschillende huidtypes. Dit product is geschikt om ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken. U hoeft dus niet meer een aparte dag- en nachtcrème aan te schaffen. De crème is verkrijgbaar in een potje of in een tube. Crème uit een pot blijft op zijn best als u gebruik maakt van een spateltje. Zo hoeft u niet met uw vingers in de crème waardoor de crème niet in contact komt met bacteriën. Breng hannah 24 hour skin balancing aan na het reinigingen van uw gezicht. Vergeet behalve uw gezicht niet uw hals en decolleté mee te nemen. Deze huid is net zo teer als uw gezichtshuid. Gebruik hannah 24 hour skin balancing in het begin meerdere malen per dag zodat de huid zich beter kan herstellen. Dankzij ingrediënten als sheabutter en natuurlijke oliën smeert de crème makkelijk uit en zal de crème snel intrekken. hannah 24 hour skin balancing voelt vol en rijk aan.

Het effect na enkele dagen

Enkele dagen na het starten van het gebruik van hannah 24 hour skin balancing zult u merken dat uw huid zich verbeterd. De huid zal meer gaan glanzen en zachter aanvoelen. De met zorg uitgekozen ingrediënten bereiken dit heerlijke effect. Aloë vera kalmeert de huid, jojoba laat de huid zacht aanvoelen en vitamine E beschermt de huid. Deze top ingrediënten zorgen met andere werkzame stoffen voor dit optimale resultaat.

Andere voordelen van deze crème

hannah 24 hour skin balancing is niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor kinderen en mannen. U hoeft dus geen aparte crèmes meer te kopen voor de andere leden van uw gezin. Iedereen kan gebruik maken van deze heerlijke crème. Wilt u meer informatie over deze crème of alvast een potje bestellen? Dat kan op de website van Hethannahhuis.nl. Naast de hannah 24 hour skin balancing zijn er op de website nog meer producten van hannah te vinden.