Goldwell Lagoom Jam Gel

Goldwell Lagoom Jam voor stevig haar met volume

Een goede gel is niet meer weg te denken uit het scala van moderne haarverzorgingsproducten. Van een gel verwachten we dat deze snel droogt, ons haar steviger maakt en meer volume geeft. En natuurlijk mag de gel ook bij veelvuldig gebruik ons haar niet beschadigen. Dan is Goldwell Lagoom Jam het professionele hairstylingproduct dat je zoekt, omdat het aan al deze eisen voldoet. Goldwell Lagoom Jam is niet voor niets een van de populairste producten van het merk Goldwell en wereldwijd wordt er iedere seconde wel een potje gekocht. Kwaliteit verloochent zich niet en ons haar is belangrijk genoeg om voor het beste product te kiezen.

goldwell-lagoom-jam

Waarom Goldwell Lagoom Jam?

Goldwell Lagoom Jam gel heeft een fijne substantie en lijkt op een crème. Hierdoor is het heel eenvoudig om het door je haar te verspreiden. In tegenstelling tot veel andere gels maakt Goldwell Lagoom Jam het haar wel stevig, maar levert het niet van die strakke lokken op waardoor je hoofdhuid over diverse plaatsen zichtbaar wordt. Het product doet wat het belooft: het geeft je haar veel volume. Het heeft een heerlijk frisse geur en bevat geen alcohol. Hierdoor raakt je haar niet beschadigd bij veelvuldig gebruik en voorkom je het ontstaan van die lelijke witte schilfertjes. Goldwell Lagoom Jam is zuinig in het gebruik vanwege de fijne structuur en ook een klein potje gaat zo lang mee. Uiteraard is de gel zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. En wat in deze hectische tijd ook zo enorm belangrijk is: de gel droogt echt enorm snel. Binnen no time ben je weer klaar om op pad te gaan met verzorgde lokken waaraan niemand kan zien dat jij een gel gebruikt.

Hoe gebruik je Goldwell Lagoom Jam?

Goldwel Lagoom Jam kan zowel op droog als handdoek droog haar worden gebruikt. Op droog haar kan je het eenvoudig in het haar masseren en een beetje kneden voor veel volume en de finish die jij aan je haar wilt geven. Bij handdoek-droog haar is het gebruik van een föhn aan te raden. Op deze manier kan je snel volume aan je haar geven en het model realiseren waar je voorkeur op dat moment naar uitgaat. Met een goede gel zie je er de hele dag op-en-top verzorgd uit. De Goldwell Lagoom Jam is verkrijgbaar in potjes van 25 ml en 150 ml.