beveiliging en automatisering

Van Dulst Automatisering en Beveiliging

Smartphones, tablets, datacenters en clouds vol foto’s en andere gegevens: ICT-technologieën evolueren razendsnel. Bij Van Dulst uit Lage Zwaluwe heeft men dit als geen ander begrepen. Het bedrijf heeft van dienstverlening op het vlak van ICT én van beveiliging zijn core business gemaakt.

Doet u een beroep op Van Dulst, dan kan u op beide oren slapen en u toeleggen op uw eigen taken. De talrijke tevreden cliënten kunnen hierover meespreken.

Niets werkt beter dan een klein bedrijf dat alles op het vlak van automatisering beveiliging voor u regelt. De medewerkers van Van Dulst zijn gepassioneerd door hun vak en maken er een missie van om klanten tevreden te stellen. Door de kleinschaligheid van het bedrijf worden dossiers snel en correct opgevolgd. U wordt niet doorgestuurd van de ene afdeling naar de andere.

Hebt u een concrete tip nodig? Of hecht u veel belang aan advies? Dan zit u goed! De medewerkers geven zowel op moeilijke technische vragen als op vragen over sneltoetsen in Windows met plezier een antwoord. Zo wordt uw werk een stuk gemakkelijker.

Bedrijven de diensten van Van Dulst gebruiken zijn zeer tevreden. De goede prijs/kwaliteit verhouding, de duidelijke communicatie en de snelle reactie bij vragen en problemen kenmerken Van Dulst Automatisering.

Automatisering

Wat valt er nu precies onder automatisering, horen wij u vragen. Enkele voorbeelden:

Hosted voice over IP.

Dit is telefoneren over het internet. Als gebruiker merk je het verschil niet met het gewone telefoneren maar op de maandelijkse factuur scheelt dit toch al snel een slok op een borrel. Voor Van Dulst is het een koud kunstje om een dergelijk telefoonnetwerk te installeren.

Online backups.

Gedaan met het maken van backups op energieverslindende servers op kantoor. Nu wordt de data van servers, laptops en PC’s automatisch in datacenters opgeslagen via een beveiligde internetverbinding. Dit alles verloopt ook volledig automatisch en de instapkosten zijn zeer laag omdat u geen eigen hardware hoeft te onderhouden.

Office 365

Bij Van Dulst gelooft men rotsvast in de troeven van Office 365, en terecht. Vroeger had iedereen zijn eigen licentie van Word of Excel nodig op zijn eigen PC, nu wordt alles automatisch geconfigureerd en kan iedereen vanop verschillende toestellen de Office pakketten gebruiken, zelfs ook via een internetbrowser. Zo kan je op verschillende plaatsen aan eenzelfde document werken.

Beveiliging

Naast oplossingen op het vlak van automatisatie, biedt Van Dulst ook diensten aan voor de beveiliging van uw eigendom. Geen overbodige luxe in tijden van inbraken in Nederland. Van Dulst heeft know how in het installeren van diverse systemen.

Zo zijn er bijvoorbeeld de oplossingen van Jablotron. Dit merk heeft voor een alarmsysteem gezorgd dat u met een app kan bedienen. Neem een kijke op de website van Van Dulst voor nog meer oplossingen. Een tip bij het zoeken naar een installateur? Check of het bedrijf gecertificeerd is, zoals bij Van Dulst. Een alarmsysteem installeren kan je immers niet zo maar testen, als het nodig is moet het direct werken!

Naast alarmsystemen staat Van Dulst ook in voor de installatie en het onderhoud van beveiligingssystemen zoals cameranetwerken. Camera’s met bewakingsbeelden zijn steeds vaker de oplossing bij vandalisme en diefstallen. Onze gecertificeerde medewerkers installeren alarmsystemen met veel vakkennis voor jou.

Meer info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*