Condenspompen voor uw airconditioningsysteem of CV ketel

Maakt u veel gebruik van uw aircosysteem en wilt u uw systeem in optimale staat houden? Dan zijn er verschillende onderdelen in het systeem die na verloop van tijd vervangen of gerepareerd moeten worden. Een voorbeeld van zo’n onderdeel van een aircosysteem is een condenspomp. Het condenswater van het aircosysteem wordt in een daarvoor bestemde lekbak opgevangen en moet vervolgens afgevoerd worden door middel van een condenswaterafvoer. Dit kan op afschot gebeuren, maar dit is niet altijd mogelijk. Wanneer het niet mogelijk is, is een condenspomp noodzakelijk.

Diverse soorten condenswaterpompen

Op de webshop van Mijnklimaatshop zijn diverse condenspompen beschikbaar. Zo zijn er pompen van Aspen Vlotter te vinden in het assortiment, maar ook voor pompen van Sauerman Vlotter kunt u terecht op deze webshop. Ook de condenspompen van Blue Diamond en pompen die geschikt zijn voor CV ketels zijn een mooie aanvulling van het assortiment.

Pompen van Aspen Vlotter

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte condenspomp zult u al snel merken dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Zo is bijvoorbeeld de Aspen Mini Aqua condenswaterpomp een pompje dat ook wel de kleinste afvoerpomp van de wereld genoemd wordt. Omdat het pompje zo klein is, kan het op veel verschillende plaatsen in het systeem ingebouwd worden. Wanneer u een groter systeem heeft en liever een pomp wil met extra kracht, kunt u beter kiezen voor de Aspen Maxi Orange condenswaterpomp. Voor een stille variant is de Aspen Mini Lime Silent een goede optie. Deze pomp is zeer geschikt voor vergaderzalen en op kantoor. Het effect van deze pomp is een koele ruimte waar optimaal gewerkt kan worden vanwege de ultieme stilte.

Pompen van Sauerman Vlotter

Niet alleen Aspen Vlotter komt met mooie systemen met verschillende mogelijkheden. Ook Sauerman Vlotter heeft mooie systemen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de meest verkochte condenspomp SI-2750N. Omdat deze pomp uitblinkt in kwaliteit en prestaties is deze pomp een zeer gewild model. Wanneer u beschikt over een airconditioning-unit van 20KW tot 30KW is de Sauermann SI-33 een model waar u echt wat aan hebt. De pomp heeft een hoge capaciteit en een goede weerstand tegen vervuiling.

Pompen van Blue Diamond

Ook de pompen van Blue Diamond kunnen goed gebruikt worden om uw aircosysteem optimaal te laten functioneren. De MicroBlue is een voorbeeld van een zeer stille pomp waarbij het mogelijk is om in elke willekeurige stand gemonteerd te worden. De pomp kan zonder problemen nat of droog gedraaid worden, waardoor het risico op storingen en doorbranden minimaal is. De Mega Blue condenswaterpomp is een voorbeeld van een betrouwbare pomp met een zeer laag geluidsniveau. Deze pomp heeft een verticale opvoerhoogte van wel 20 meter en een verticale aanzuighoogte van 7 meter.

Condenswaterpompen voor CV ketels

Niet alleen aircosystemen hebben een goed werkende condenspomp nodig, ook CV ketels hebben baat bij een betrouwbare pomp die het water optimaal afvoert. De pompen op de webshop zijn geschikt voor condenserende ketels die op olie en gas werken. Ook zijn de pompen opgewassen tegen het zure milieu en lage PH waarden. Wilt u meer informatie over de verschillende pompen? Of heeft u advies nodig over het aanschaffen van de meest geschikte condenspomp? Via de website: http://www.mijnklimaatshop.nl/ kunt u meer informatie vinden of contact opnemen voor het verkrijgen van deskundig advies.