afbeelding visual boxspring

Boxsprings koopt u niet even snel, maar u heeft er lang plezier van

Boxsprings kunt u tegenwoordig volledig aangepast aan uw lichaam en smaak aanschaffen. De vering kan worden ingesteld wat betreft hardheid en extra steun op de juiste plekken. De keuze van het juiste matras is daarbij belangrijk, omdat de boxspring het juiste tegenwicht moet bieden aan de vering van het matras. Daarnaast wil het oog ook wat: er is heel veel keuze in bekleding, zodat er een mooi geheel wordt gevormd met rest van de slaapkamer.

De voordelen van boxsprings ten opzichte van andere bedbodems

Een boxspring is meestal iets hoger dan andere bedbodems, waardoor het in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Door de openingen tussen de veren en het natuurlijke materiaal van de afdeklaag is er een uitstekende vocht- en luchtregulering.

De afdeklaag is antislip, zodat een matras niet gaat schuiven. Zonder hoofd- en voetenbord is een boxspring compact en kan ook worden geplaatst in een bestaande bedombouw. Er kan zelfs een massagefunctie in worden gebouwd. Daarnaast heeft een boxspring een stijlvolle uitstraling, zeker met chique bekleding en een mooi hoofd- en voetenbord. In de slaapkamer wordt hij zo een echte blikvanger.

Waarop moet u letten bij de aanschaf van een boxspring?

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het kopen van een boxspring. Het gaat tenslotte om een gezonde nachtrust en die is kostbaar. Bij de winkels van beddenspecialist.nl overal in het land krijgt u deskundig en persoonlijk advies om de boxspring te vinden die precies bij u past. Ook vindt u hier alles wat u verder eventueel nodig heeft, een goede matras, kussens, beddengoed en meubilair.

Het belangrijkste is de juiste hardheid en vering op de verschillende plekken van het lichaam. Dat is voor iedereen weer anders. Probeer dus net zo lang tot u echt lekker ligt, ook wanneer u niet moe bent. Investeer bij een beperkt budget liever in een goede boxspring en matras dan in de accessoires eromheen, die zijn minder belangrijk, hoe leuk ook.

Let ook op de maat: een standaard boxspring kan door een gemiddeld trapgat, bij aankoop van een kingsize model is het handig eerst wat metingen te doen.

U kunt uw boxspring zo mooi en comfortabel maken als u maar wilt

Natuurlijk kunt u een vlakke boxspring kiezen, als het bed alleen gebruikt wordt om te slapen. Is het de lievelingsplek in het huis, waar u graag leest of series kijkt, dan is een verstelbaar model een extra verwennerij. Dit kan handmatig maar ook elektrisch met een afstandbediening.

Wanneer de basis in orde is, komt het leuke gedeelte: het kiezen uit prachtige stoffen en materialen in allerlei kleuren voor de bekleding en eventueel een bijpassend hoofd- en voeteneind. De stoffen zijn afneembaar en eenvoudig te reinigen.

Verder is er keuze in verschillende soorten pootjes voor de finishing touch. Het is leuk om met het design en de tinten van het bed als basis de rest van de slaapkamer aan te kleden. Op deze manier voelt deze weer als nieuw en is het een fijne plek om te verblijven. Een comfortabele boxspring die bij u past bevordert de nachtrust, wat een positieve invloed heeft op uw gezondheid en levensplezier.

Neemt u rustig contact op via de website van beddenspecialist.nl voor meer informatie. U kunt eventueel een afspraak maken voor een intakegesprek wanneer het u uitkomt.