Boomstamtafels

Boomstamtafels, luxueuze statement pieces voor binnen en buiten

Boomstamtafels ziet u steeds vaker om u heen: in tuinen, als eettafel in huizen of als vergadertafel in kantoren. De robuustheid in combinatie met sierlijke lijnen, de natuurlijke uitstraling en duurzaamheid van het materiaal passen helemaal in de trends van nu. Door de boeiende kleurschakeringen met nerven en noesten blijven ze spannend om naar te kijken. Dutch Garden biedt een uitgebreide collectie tafels en tafelbladen in verschillende lengtes. Elke boomstam is uniek, dus u bezit op deze manier een originele eyecatcher die in verschillende woonstijlen past.

Tafelbladen en tafels met verschillende onderstellen

Heeft u zelf een geschikt onderstel en zoekt u alleen een boomstam tafelblad? U vindt deze in verschillende maten en diktes bij Dutch Garden. De tafelbladen zijn massieve en onbewerkte plakken Suar hout. Deze tropische hardhoutsoort groeit veel sneller dan teakhout en heeft het FSC keurmerk voor verantwoord en duurzaam bosbeheer. Verder is dit hout heel sterk en eenvoudig te bewerken. Aan de kopse kant zijn pennen aangebracht tegen te veel scheuren. Een beetje werking is verder normaal en zorgt juist voor een doorleefde uitstraling. Opvallend zijn de vaak iets lichtere randen. Elk tafelblad ziet er weer anders uit, het is dus aan te raden om er zelf een uit te zoeken bij de showroom van Dutch Garden in Naarden. Complete boomstamtafels vindt u hier met een bijpassend Suar onderstel, verbonden door een steunbalk, of met een stevig metalen gecoat onderstel. Deze is beschikbaar in kruisvorm, trapeziumvorm of matrixvorm en heeft een industriële uitstraling. Dit zorgt voor een spannend contrast met de grillige lijnen van het tafelblad.

Buiten en binnen echte blikvangers

Een boomstamtafel geeft direct een stoer en luxueus accent aan elke ruimte, binnen of buiten. In de tuin is het een bijzondere loungetafel, eventueel te combineren met een tuinbank en stoelen of krukken van teakhout. U kunt ervoor kiezen de tafel onbewerkt te laten of te behandelen met lak of water- en vuilafstotende teakshield. Door het onderstel te laten verzinken, blijft deze buiten langer mooi. Binnen heeft u met een boomstamtafel een eigenzinnige en stijlvolle eet- en werktafel die zich moeiteloos aan elke interieurstijl aanpast. Met een houten onderstel en kuipstoelen in rotan of stoffen eetfauteuils krijgt u een landelijk of vintage geheel. Met een metalen onderstel en strakke leren eettafelstoelen of kunststof kuipstoelen creëert u een moderne of industriële sfeer. Een mooie statement lamp boven de tafel benadrukt de luxe uitstraling. Als vergadertafel in kantoren of als leestafel in restaurants maakt een boomstamtafel een stijlvolle indruk.

Uitstekende service bij Dutch Garden

Niet alleen vindt u bij Dutch Garden een fraaie collectie boomstamtafels, u kunt ook terecht voor deskundig advies. De tafels worden gemonteerd geleverd en in de ruimte geplaatst op de begane grond. Voor plaatsing op een verdieping is er overleg nodig over de wijze waarop en er zijn uiteraard wat extra kosten aan verbonden. Dutch Garden zal altijd proberen het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.