quickstep laminaat almere amsterdam

7 redenen waarom laminaat ook voor jou de beste keuze is

Een nieuwe vloerbedekking uitzoeken is lang niet altijd even makkelijk. Het aanbod van verschillende soorten vloeren is tegenwoordig zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zo kun je kiezen uit vloerbedekking als tapijt, plavuizen, vinyl en parket.

Maar heb je wel eens nagedacht over laminaat? Dat is waarschijnlijk de meest veelzijdige en ook nog eens de meest voordelige vloer die je in je huis kan leggen. We geven je hier zeven redenen waarom laminaat ook voor jouw huis de beste keuze is.

Reden 1: Laminaat is duurzaam

Laminaat gaat zeer lang mee. De transparante en slijtvaste toplaag van laminaat biedt bescherming tegen onder meer vlekken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke producten met een hoge zuurgraad. Laminaat kan daardoor ook beter tegen een stootje dan parket.

Reden 2: Laminaat is mooi en warm

Dankzij de enorme verbeteringen in druktechnieken in de afgelopen vijftien jaar, is het decor van laminaat vrijwel niet meer van echt hout te onderscheiden. Laminaat van topkwaliteit is prachtig en geeft extra sfeer aan je woning.

Reden 3: Laminaat is hygiënisch

Laminaat is vlak en daardoor heel eenvoudig schoon te maken. Ook hoef je zoals bij tapijt niet bang te zijn dat er zich stof of grote hoeveelheden bacteriën in nestelen. Laminaat is door zijn hygiënische eigenschappen de ideale vloer voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen en huishoudens met dieren, maar natuurlijk ook voor iedereen die geen seconde langer dan noodzakelijk over het schoonmaken van de vloer wilt doen.

quickstep laminaat amsterdam almere

Reden 4: Laminaat is zeer voordelig

Vergeleken met andere vloersoorten als tapijt, parket, tegels en vinyl is laminaat voordeliger in de aanschaf. Zeker als je jouw hele woning van een nieuwe vloer gaat voorzien kan dat enorm in de kosten schelen.

Reden 5: Laminaat is waterbestendig

Er zijn enorm veel varianten waterbesteding laminaat verkrijgbaar, zodat je jouw laminaatvloer ook tot in de badkamer en het toilet kan doorleggen. Geniet zo van een prachtige warme kleur door werkelijk je hele woning, en een makkelijk te drogen vloer met een warme uitstraling in je badkamer.

Reden 6: Laminaat gaat uitstekend samen met vloerverwarming

Als je dacht dat alleen tegels geschikt zijn voor vloerverwarming, dan kom je bij laminaat voor een prettige verrassing te staan. Veel laminaatsoorten zijn namelijk uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Zo kun je bijvoorbeeld ook in de badkamer genieten van een warme vloer als je onder de douche vandaan stapt.

Reden 7: Laminaat is eenvoudig te leggen

Zelfs als je twee linkerhanden hebt, dan zul je merken dat laminaat zo gelegd is. Dankzij het handige kliksysteem is een laminaatvloer zo gelegd, zelfs als je in je hele woning de vloer gaat vervangen.

Quickstep is het merk voor jouw topkwaliteit laminaat

Als je op zoekt bent naar laminaat van topkwaliteit, dan kun je niet om Quickstep heen. Quickstep maakt al jaren de beste laminaatvloeren die je kunt krijgen. Ook voor waterbestendig laminaat in meer dan 75 varianten, en een enorm aanbod aan laminaat dat zich makkelijk laat combineren met bestaande of nieuwe vloerverwarming.

Quickstep laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zoals taupe, beige, wit, blauw, grijs, en bruin. Ook voor de meeste keuze uit uiteenlopende houtsoorten, diverse groeven, en het soort afwerking van je laminaatvloer ben je bij Quickstep aan het juiste adres. Standaard krijg je op alle laminaatvloeren van Quickstep twintig jaar fabrieksgarantie, en bij de topvloeren zelfs levenslange garantie. Kijk voor het voordeligste aanbod van Quickstep laminaat op de website van Budgetfloorstore.